Hvorfor er Hypertext Transfer Protocol vigtig?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Hypertekstransferprotokol er et middel til at overføre oplysninger via internettet.

Betydning

Den tekniske betydning af HTTP, dens anvendelighed til at hente sammenkædede tekstfiler (hypertekster), er hvad i sidste ende gav anledning til World Wide Web i 1990.

Misforståelser

Selvom den mest udbredte implementering af HTTP er den i TCP / IP-platformen (Internet Protocol Suite), er brugen af ​​HTTP ikke begrænset til det: det kan bruges over enhver anden netværksprotokol som en toplagsprocedure for pålidelig hyperteksttransport.

Identifikation

Den vigtige rolle som Hypertext Transfer Protocol kan genkendes i, hvordan webbrowsere automatisk anvender udvidelsen af ​​HTTP til adresser, der er indtastet HTTP giver en vigtig fordel ved diagnosticering af funktionsfejl i webapplikationer, fordi hvis problemet er HTTP-relateret, kan det hurtigt bestemmes ved en simpel gennemgang af HTTP-transaktionerne mellem klientanmodningen og serverresponsen. Hypertext Transfer Protocol, eller HTTP, er en informationsteknologi industristandard til overførsel af information via et netværk (som internettet). HTTP fortæller en computer, som den modtager og / eller overfører filer i hypertekst (et maskinlæsbart sprog, der indeholder links til anden tekst) og ikke en anden tekst. Siden starten er HTTP blevet en af ​​de mest universelt anvendte protokoller til overførsel af elektroniske data.