Microsoft Partner Program Requirements

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Microsoft Partner Network er et program designet af Microsoft til gavn for det globale erhvervsliv. Medlemmer af Microsoft Partner Program får mange fordele til rådighed for kun nogle få. Nogle af disse fordele omfatter regelmæssige nyhedsopdateringer, produktdemoer og uddannelsesmæssige ressourcer. Mens nogen kan tilmelde sig Microsoft Partner Network, er der krav, der skal opfyldes for at modtage mange af fordelene.

Tilmeld vilkår og betingelser

Som de fleste tjenester kræver Microsoft, at alle medlemmer underskriver deres vilkår og betingelser . Dette er stort set udelukket af alle de juridiske tekniske aspekter, der er involveret i at deltage i programmet, og det beskytter selskabet og medlemmet fra meningsløse juridiske tvister.

Komplet medlemsprofil

Medlemmer, der deltager i programmet, skal også udfylde deres profil. Dette gør det muligt for Microsoft og medlemmerne af programmet at vide, hvor de står i forhold til andre medlemmer. Dette hjælper Microsoft og dets medlemmer med at skræddersy programmet for bedre at passe til alle dets medlemmers behov.

Gebyrbehov opfyldt for dit land

Certified Partners og Gold partnere skal betale medlemsafgifter baseret på deres oprindelseslande . Dette hjælper med at finansiere programmet og bedre illustrere prestigheden af ​​at være medlem med en avanceret status.

To certificerede medarbejdere eller en certificeret testet løsning

Certified Partners skal have gennemført krav, der certificerer dem på mindst et område af ekspertise. Disse certificeringer udstedes af Microsoft og angiver i det væsentlige, at den person, der har fået certificeringen, er i stand til at opfylde Microsoft-standarden for ekspertstatus.

50 Kvalificerende Partner Points

Microsoft Certified Partners skal også have opnået mindst 50 kvalificerende partnerpoint. Disse opnås ved at opfylde krav fastsat af Microsoft for deres partnere. De krav, der kræves for at få Partner Points, varierer efter afdeling.

Medlemskab af mindst en Microsoft-kompetence

Guldpartnere skal have opfyldt kravene til medlemskab af mindst en Microsoft-kompetence. Microsoft Kompetencer er specialiseringsområder, der går ud over standarderne for generel certificering.

120 Kvalificerende Partner Points

Microsoft Gold Partners skal også have opnået 120 partnerpoint og dermed vise deres overlegne engagement og resultater .