Sådan Reset Password til en Dell PowerConnect 2716

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find knappen 'administreret tilstand' på forsiden af ​​enheden. Det er et lille hul placeret til højre for Ethernet-portene. Der er to indstillinger på Dell Powerconnect: ustyret tilstand og administreret tilstand. Du kan gendanne fabriksindstillingerne og nulstille adgangskoden ved at placere enheden i administreret tilstand.

2.

Brug en åbnet papirclips eller pin for at trykke på knappen 'Administreret tilstand'. Hold knappen nede i ca. 30 sekunder.

3.

Tillad enheden at genstarte og vente, at knappen 'Managed Mode' forbliver tændt. Når enheden er tændt, nulstilles enheden til 'Managed Mode', og adgangskoden er nu indstillet til standard. Du kan nu logge ind for at nulstille eller ændre adgangskoden.

4.

Åbn din webbrowser og skriv '192.168.2.1' i adresselinjen. Dette er standard IP-adressen, som giver dig mulighed for at styre enheden.

5.

Indtast 'Admin' som brugernavn og lad adgangskoden være tom. Klik på knappen 'Ok' nederst på skærmen for at logge ind.

6.

Klik på linket 'Local User Database' i venstre rude. Dette åbner en indstillingsskærm, hvor du kan indtaste og gemme en ny adgangskode.

Dell Powerconnect 2716 er en Ethernet switch enhed. I det væsentlige er dette en enhed, der styrer flere separate Ethernet-netværk og giver en dedikeret forbindelse til hvert netværk. Det gør forbindelsen til internettet jævnere og mere stabil, og det er godt for mindre organisationer som skoler eller små virksomheder, der kræver et netværksmiljø. Denne enhed kræver en administratoradgangskode til at foretage ændringer i indstillingerne. Hvis du vil ændre eller nulstille adgangskoden, skal du først nulstille enheden og derefter oprette en ny adgangskode.