Sådan får du min computer til at genkende min NetGear DG834 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Netværksforbindelser' i Kontrolpanel. Hvis du har Windows Vista eller 7, er ikonet mærket 'Netværk og delingscenter'.

2.

Højreklik på ikonet 'Local Area Connection' og vælg 'Egenskaber .' Dette åbner et nyt vindue, hvor du indstiller alle dine netværksegenskaber for netværkskortet.

3.

Klik på ikonet mærket 'Internet Protocol (TCP / IP)' i listefeltet og klik derefter på knappen 'Egenskaber' under.

4.

Vælg 'Hent IP-adresse automatisk' i listen over muligheder. Bemærk, at de nuværende IP-adresser er nedtonede, hvilket betyder at de er deaktiveret. Klik på knappen 'OK' for at gemme indstillingerne og klik derefter på 'Ok' i vinduet med hovedegenskaber.

5.

Genstart maskinen. Næste gang du starter maskinen, henter den en IP-adresse fra routeren, så du kan kommunikere med andre maskiner på netværket.

Routere installeret på dit hjemmenetværk er konfigureret med dynamisk hostkonfigurationsprotokol (DHCP). Det betyder, at din Netgear-router automatisk tildeler en adresse til din maskine, når du starter computeren. Før din router kan tildele dig en IP-adresse, har Windows brug for netværkskonfigurationerne, der er indstillet til at tillade automatisk adressetildeling. Dette kan opnås i kontrolpanelet til netværksindstillinger.