Sådan laver du en weblink og site making

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bit.ly er det mest populære linkforkortnings- og analyseværktøj, der bruges på Twitter. Hvis du er på Twitter, kan du bruge de samme bit.ly links på Twitter og på din hjemmeside for at spore mængden af ​​klik, du får, og hvorfra. Indtast blot dit weblink i bit.lys linkforkortelse på deres hjemmeside, og det vil straks forkorte dit link og give dig et separat link, der vil vise dig alle aktiviteter relateret til dette link.

2.

Dot.tk er en linktjeneste, der giver dig mulighed for at vælge et hvilket som helst domænenavn efterfulgt af .tk, f.eks. dinnamehere.tk. Du skal blot indtaste dit link på deres hjemmeside og derefter indtaste adressen + .tk, som du ønsker at bruge.

3.

tinyurl.com er en anden link service, der tillader et brugerdefineret alias, som tinyurl.com/yournamehere. Som de tidligere tjenester, Indtast blot dit link på tinyurl.com hovedsiden og indtast dit brugerdefinerede alias.

Links er linjepinden på internettet. Links får dig fra en webside til den næste; Ved at holde styr på linkene på din hjemmeside kan du analysere hvilke links der er mest populære, og hvem der klikker på dem. Du kan også bruge et enkelt link på flere steder, f.eks. På din personlige hjemmeside, i en tweet og i et Facebook-indlæg. Ved hjælp af linksporing og afkortningstjenester kan du strømline processen med sporing af dine links, så du hurtigt og nemt kan forbedre dit websted.