Sådan øges din computersikkerhed i et offentligt Wi-Fi-netværk Hotspot

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den automatiske forbindelse til Windows Netværk skal deaktiveres. Hvis du vil tillade en bestemt netværksforbindelse, skal du klikke på 'Tilslut, når dette netværk ligger inden for rækkevidde.'

2.

Brug en firewall.

Der er installeret en firewall på din computer, hvis du bruger Windows Automatiske opdateringer. Medmindre du slukker for firewallen, kører den automatisk. Du kan gøre din Windows-firewall mere sikker på en offentlig Wi-Fi-placering ved at ændre din firewallindstilling til Bloker alle indgående forbindelser. Selv med denne indstilling vil du kunne se de fleste websteder, tjekke din email og udveksle onlinemeddelelser.

3.

Du vil ikke have andre brugere på netværket at være kunne se filerne på din computer. Tjek det offentlige netværks websted for at se, om netværket bruger kryptering til at skjule brugerens filer. Webstedet skal indeholde en fortrolighedserklæring. Hvis du ikke har nogen personlige oplysninger, skal du ikke bruge netværket.

4.

Beskyt dig selv mod Wi-Fi hackere ved ikke at indtaste adgangskoder, kreditkortoplysninger eller andre data, som du vil forblive privat. Undersøg ikke din bankbalance på et offentligt sted. Hvis det er nødvendigt for dig at skrive oplysningerne, skal du kun gøre det på et sikkert websted. Kig efter https i starten af ​​webadressen. Den 's' står for sikkerhed. Se også efter en hængelås nederst til højre i browserens værktøjslinje.

Søg på dine web-email-websteder for at finde ud af, hvordan du sikkert logger ind på din email. For eksempel giver Yahoo dig mulighed for at uploade et foto fra din computer, der vises på Yahoo-e-mail-login-skærmen. Et phishing-websted, der kopierer Yahoo-e-mail-login-webstedet, ville ikke have det pågældende billede.

Ved hjælp af virksomhedens virtuelle private netværk (VPN) øges din sikkerhed.

5. < / p>

Hold øje med onde tvillingwebsites, der efterligner Wi-Fi login-skærmen. Kilden til den onde tvillingwebsted kan være nogen, der sidder i nærheden af ​​dig. I dette man-i-midten-angreb er dine oplysninger går igennem deres computer, før den når til internettet. Nogle smartphones kan også stjæle dine oplysninger på denne måde.

6.

Sørg for, at ingen kigger over skulderen. Det betaler sig at være paranoid. Nogle mennesker hænger ud i Wi-Fi hotspots for at stjæle oplysninger. Du er vant til at gemme dit PIN-nummer fra nysgerrige øjne ved pengeautomater. Du skal også skjule adgangskoder og privat information på offentlige trådløse områder.

7.

I stedet for at bruge offentlige trådløse forbindelser får du et højere sikkerhedsniveau ved at oprette forbindelse til 3G-netværk med et trådløst bredbåndskort.

Din computer og identitet er ikke sikre i offentlige Wi-Fi-spots. Hackere kan bruge snifferprogrammer til at spionere på dig, når du bruger den trådløse forbindelse. De kan se, hvad du skriver, og hvad der vises på skærmen. Du kan dog beskytte dig selv. Udover at have antivirus-, antispam- og antispywareprogrammer, kan du også tage disse trin.