Sådan øges trådløs internet modtagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt så tæt på dit adgangspunkt som muligt. Hvis du har trådløs i dit hjem, skal du bruge din computer ved siden af ​​din trådløse router. Hvis du forbinder til trådløs i et offentligt område, skal du spørge, hvor routeren er placeret, så du kan finde et sted i nærheden af ​​det for at få et bedre signal.

2.

Fjern fysisk forhindringer. Nogle gange er det ikke praktisk at flytte din computer tættere på den trådløse router, men du kan ofte tage skridt til at reducere fysiske hindringer. Flyt møbler og åbne døre for at fremme bedre trådløse signaler.

3.

Brug en trådløs repeater. En trådløs repeater er en enhed, som kan placeres mellem en router og en computer for at øge trådløs signalstyrke. Tilslut repeateren i en omtrent lige afstand mellem din computer og router. Prøv at sætte det op, så der ikke er nogen hindringer mellem routeren og repeateren og repeateren og din computer.

4.

Opdater dine trådløse kortets drivere. Klik på 'Start, '' Kontrolpanel, '' Administrationsværktøjer ',' Computerstyring ',' Enhedshåndtering. 'Dobbeltklik derefter på' Netværksadaptere 'og højreklik derefter på dit trådløse kort og klik på' Opdater driverprogramvare ... 'Du kan også søge driver opdateringsfiler på webstedet til din trådløse kortets fabrikant.

5.

Opgrader den trådløse antenne på din router. Mange routere leveres med antenner, der sender signaler i alle retninger, hvilket kan ødelægge signalstyrken. Ved at bruge en antenne med høj forstærkning, der sender stærkere signaler i en bestemt retning, kan signalstyrken forbedres.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en forældet trådløs router eller trådløst netværkskort, erstatter dem med nyere hardware, kan det øge trådløse signaler.
  • Trådløst internet, også kaldet Wi-Fi, er en populær og bekvem måde at surfe på internettet, især når du bruger bærbare computere og andre mobilenheder. Trådløst internet giver mange forskellige brugere mulighed for at oprette forbindelse via et enkelt trådløst adgangspunkt. Trods sine fordele kan det trådløse internet undertiden være problematisk, fordi forbindelsen afhænger af signalstyrken eller modtagelsen fra en computers trådløse adapter. Der er nogle ting, du kan gøre for at maksimere forbindelsesstyrken for at forhindre tab af forbindelse og langsom netværksydelse.