Sådan opretter du en Powerline Ethernet Bridge i Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bekræft, at dit netværk er fuldt funktionelt, og at alle computere, der er tilsluttet Linksys-routeren (både kablede og trådløse klienter), er i stand til at oprette forbindelse til internettet. I de fleste tilfælde er din Linksys-router placeret i nærheden af ​​dit DSL- eller kabelmodem, så sørg for, at der er en ledig stikkontakt til rådighed. Med en Ethernet-bro er det bedst at tilslutte hardwaren direkte til væggen og ikke til en strimler eller overspændingsbeskytter.

2.

Slut en af ​​Ethernet-brokomponenterne til et stikkontakt tæt på din router, sørg for at det er ude af vejen og ikke skjuler den anden stikkontakt eller noget andet. Tilslut den ene ende af et Ethernet RJ-45-kabel til porten på broen og den anden ende i en af ​​de nummererede porte på Linksys og ikke 'WAN' -porten.

3.

Slut den anden bro til en ledig stikkontakt i nærheden af ​​den computer, der skal forbindes. Brug det andet Ethernet RJ-45-kabel til at sætte den ene ende i stikket på broen og den anden i netstikket på din computer.

4.

Åbn netværksindstillingerne på din computer. For Windows-brugere skal du klikke på 'Start' og vælge 'Kontrolpaneler.' Åbn 'Netværk og Internet' eller 'Netværksforbindelser' (afhængigt af din version af Windows) og højreklik på ikonet 'Local Area Connection' for at bekræfte, at du er tilsluttet. Mac-brugere skal vælge 'System Preferences' under Apple i øverste venstre hjørne af skærmen, og klik derefter på 'Netværk'. Bekræft at 'Ethernet' angiver, at det er 'Tilsluttet', og at der er en grøn prik til venstre for den.

5

Start en browser for at kontrollere, at du 'kan oprette forbindelse til internettet og bekræfte, at du' kan få adgang til andre netværksressourcer (andre computere, servere og printere).

p> 6.

Fejlfinding dit netværk ved at tjekke alle hardwarekomponenterne og bekræfte, at alle ledninger er ordentligt anbragt. Hvert hardwareelement angiver en vellykket forbindelse med et grønt lys, genstart eventuelle genstande (herunder computere) har problemer med at se netværket.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge et længere Ethernet-kabel, hvis den medfølgende er langvarig
  • For mange Ethernet-broer på et netværk kan det forsinke netværkstrafikken.
  • Ethernet-broer (og hvad de er forbundet med) er ikke immune over for potentielt skadelige strømforstyrrelser.
  • / li> En powerline Ethernet-bro er et computerhardwareprodukt, der gør det muligt for computere at blive netværk ved at bruge de eksisterende strømledninger inde i en bygning. Selvom det ikke er en meget populær teknologi, er det nyttigt i tilfælde, hvor trådløst netværk er umuligt på grund af lang afstand, interferens af en skorsten, indbyggede apparater eller bygningens opbygning, og hvor boring af en ledning eller installation af et netværk er ikke 'God ide. En Ethernet-bro er normalt prissat mellem $59 og $199 for et par enheder og to Ethernet RJ-45-kabler.