Sådan opretter du forbindelse til internettet på et Windows XP-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​'Out' -portene på netværksnavet. Tilslut den anden ende af kablet til 'WAN' -porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis du bruger et trådløst netværk, skal du springe over dette trin.

2.

Tænd for din computer og log ind på din brugerkonto. Administratoren af ​​kontoen skal tilføje dit brugernavn og adgangskode for at få adgang til netværket. Hvis du bruger et kablet netværk, er forbindelsen først forbi, når du logger på din konto. Hvis du bruger et trådløst netværk, skal du fortsætte med det næste trin.

3.

Hvis du bruger et trådløst netværk, skal du højreklikke på det trådløse ikon i nederste højre hjørne af dit skrivebord. Når rullemenuen vises, skal du vælge 'Aktiver' for at tænde din trådløse forbindelse.

4.

Højreklik på det trådløse ikon igen. Denne gang vælges muligheden for at se alle tilgængelige trådløse netværk. Et vindue vises med alle de nærliggende netværk, som din computer kan opdage.

5.

Vælg det netværk, du vil deltage i. Indtast adgangskoden til netværket, når du bliver bedt om det, og klik på 'Connect'. Dette forbinder dig med det trådløse netværk.

Hvis du er i en forretningsindstilling eller et hjem, der har et netværk, kan du oprette forbindelse til netværket og få adgang til internettet og et delt netværksdrev. Drevet giver dig mulighed for at gemme oplysninger til drevet på en computer og få adgang til den på en anden. Du kan få adgang til netværket med stort set alle operativsystemer, herunder Windows XP.