Sådan opretter du grupper i Global Address List Exchange 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Exchange System Manager på din computer.

2.

Klik på mappen Modtagere for at udvide den.

3.

Højreklik på 'Alle adresselister', vælg 'Ny' og derefter 'Adresseliste' i menuindstillingerne.

4.

Indtast et navn for gruppen, du opretter i dialogboksen Adresseliste. For eksempel kan du ønske at gruppere alle modtagere i Washington State. Du kan muligvis navngive denne gruppe 'Washington.'

5.

Klik på 'Filterregler' i dialogboksen Adresseliste.

6.

Flyt til fanen 'Generelt' øverst på skærmen. Identificer de regler, du ønsker at bruge til din gruppe. Eksempelvis udelukke modtagere med en Exchange-postkasse.

7.

Naviger til 'Opbevaringskort'. Der kan du foretage flere valg til din gruppe. Følg oplysningerne på siden for at tilføje eller trække valg.

8.

Klik på 'Avanceret faneblad' for at filtrere din gruppe. For eksempel klik på 'Field' knappen og vælg 'Users.' Dette identificerer modtagere, der er angivet i din Exchange. Vælg 'Country' og vælg 'United States.'

9.

Flyt til tilstandsfeltet. Vælg 'Nøjagtigt' og indtast din tilstand. Brug eksemplet ovenfor, så skriver du 'Washington'.

10.

Klik på knappen 'Find nu' for at få vist din gruppe. Hvis listen ser korrekt ud, skal du klikke på 'Ok' og derefter 'Afslut'. Dette gemmer dine gruppeindstillinger.

Microsoft Exchange Service er et samarbejdsprogram, der indeholder elektronisk post, kalendere, kontaktlister og datalagring. I det væsentlige tillader det en familie eller organisation at arbejde ud af et program meget som en intranet service. Listen over kontakter, der er tilgængelige for alle brugere på netværket, er den globale adresseliste.

Den mest effektive metode til oprettelse af en gruppe med Exchange 2003 er ved at danne en liste i den globale adresseliste. Listen funktion giver dig mulighed for at udtrække brugere med specifikke betingelser eller kriterier og klassificere disse personer i en adskilt liste.