Sådan opsættes en trådløs repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem et passende sted for den trådløse repeater. Replacerens placering skal placeres i retning af enheder uden for rækkevidde, men inden for den primære trådløse router. trådløse repeater til en stikkontakt og tænd for enheden.

3.

Indtast konfigurationsmenuen for din trådløse repeater via producentens instruktioner.

4. Indstil Service Set Identifier (SSID) på den trådløse repeater til samme SSID, der findes på din trådløse router. Sørg desuden for, at enhver trådløs sikkerhed, som f.eks. WEP, er indstillet det samme på det trådløse repeater som på din trådløse router.

5.

Gem ændringerne i konfigurationsmenuen for den trådløse repeater.

Tips og advarsler

  • Ved at bruge en trådløs repeater øges rækkevidden af ​​dit trådløse netværk, men reducerer også forbindelseshastigheden. Før du installerer en trådløs repeater i dit netværk, skal du sørge for, at den primære trådløse router ikke kan flyttes til en mere central beliggenhed, der kan r hver eneste trådløs enhed i dit netværk.
  • Mange hjem og virksomheder bruger trådløse netværk for at dele filer, printere og en internetforbindelse. Dette giver dig frihed til at placere dine enheder overalt i dit arbejdsområde og eliminerer en masse ledning. Men afhængigt af størrelsen på dit arbejdsområde, samt eventuelle signalforstyrrelser, du måske støder på, kan det være nødvendigt med en trådløs repeater. En trådløs repeater, også kendt som en Wi-Fi-serieforlænger eller afstandsudvidelse, giver dig mulighed for at sende dit trådløse signal til et meget bredere område.