Sådan Blokerer vira

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du bliver nødt til at åbne det, der er kendt som din HOSTs-fil. For at gøre dette skal du blot navigere til dit C: \\ -drev (computerens harddisk) i min computer. Klik derefter på: WINDOWS u0026 gt; u0026 gt; system32 u0026 gt; u0026 gt; drivere u0026 gt; u0026 gt; osv.

2.

Hvis du vil redigere din værtsfil, skal du bare vælge notesblok når du bliver bedt om et program til at åbne det med.

3.

p> I bunden af ​​dokumentet skal du skrive 127.0.0.1 bagefter og derefter blot kopiere webadressen til en webside (eller annoncewebadresse), du vil blokere. Du skal have noget som dette:

4.

Gem så filen bare. Dette vil fortælle din computer, at hver gang den får en forespørgsel fra den hjemmeside, vil den bare omdirigere den tilbage til hvor den kommer fra. Så hvis du skrev noget som noget, 'www.facebook.com 127.0.0.1', hver gang din computer modtog information fra 'www.facebook.com', ville det helt ignorere det. Dette er en fantastisk måde at regulere internettrafik på din computer!

Har du nogensinde ønsket at blokere virusspredningsannoncer og pop-ups? Men dit virusbeskyttelsesprogram er bare ikke at få arbejdet gjort? Med denne nemme vejledning kan du stoppe ikke kun pop op og annoncer, men også andre hjemmesider, som du ikke vil have dine børn til at besøge!