Sådan ændres adgangskoden til en Westell Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og skriv IP-adressen til Westell-router i navigationstekstboksen øverst i browservinduet. For de fleste installationer er IP-adressen 192.168.1.1.

2.

Indtast dit nuværende brugernavn og adgangskode i vinduet prompten. Hvis dette er en første gangs opsætning, er det standard brugernavn og adgangskode, der leveres med routeren, henholdsvis 'admin' og 'password'.

3.

Klik på 'Rediger' knappen i afsnittet 'Forbindelsesoversigt'. Dette åbner et vindue med de aktuelle indstillinger for routeren.

4.

Indtast en ny adgangskode til konsoladministratoren. Du bliver bedt om at indtaste den nye adgangskode to gange for at undgå mistyping af oplysningerne.

5.

Klik på knappen 'Gem' for at gemme dine Westell-indstillinger. Et bekræftelsesvindue vises. Klik på 'OK' på bekræftelsesskærmen for at afslutte indstillingerne.

Westell er producent af DSL og kabel routere til bredbåndsadgang i hjemmet eller i kontormiljøet. Westell-grænsefladeindstillingerne bliver normalt automatiseret ved hjælp af software fra dit bredbåndsadgangsselskab. Routeren har dog sin egen konsol, hvor du kan få adgang til indstillinger på enheden. En sådan indstilling er routerens adgangskode, hvilket giver konsolens sikkerhed for at forhindre uautoriseret adgang.