Sådan bruger du Wireless Broadband Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din computer og sørg for, at den er trådløs. Din computer eller bærbar computer skal have et trådløst internetkort installeret og aktiveret for at kunne bruge Sky Broadband trådløst. Sørg for, at din Sky Broadband-router er installeret og tændt.

2.

Åbn din trådløse netværksmenu. Denne proces vil variere baseret på dit operativsystem og computer. Mac-brugere kan finde denne mulighed under 'Lufthavn' øverst på værktøjslinjen på deres skærm, mens Windows-brugere muligvis finder deres trådløse netværksmenu i proceslinjen i nederste værktøjslinje på skærmen. Du skal muligvis henvise til operativsystemets instruktioner for at finde denne valgmulighed.

3.

Vælg din Sky Broadband Internet-forbindelse fra listen over tilgængelige forbindelser. være på kortet, der er ankommet med din router.Den vil blive navngivet 'SKY' efterfulgt af 5 cifre, som 'SKY12345.' Dette er din SSID. Klik på Sky-forbindelsen angivet på dit kort.

4 .

Indtast din netværksnøgle.Dette er også trykt på kortet, der indeholder dit SSID.Denne adgangskode giver computeren adgang til det trådløse netværk. Når nøglen er indtastet, vil du blive tilsluttet den trådløse forbindelse og skal kunne få adgang til internettet.

Sky Broadband er tilgængelig i dele af Det Forenede Kongerige og giver Sky-kunder adgang til højhastigheds-internet. Tjenesten tilbydes med forskellige prisniveauer, så du kan vælge hastigheden og kapaciteten på dit bredbånd. Dette giver dig mulighed for at vælge en prisstruktur, som er overkommelig for dig baseret på din internetforbrug, et unikt træk ved Sky's service. Brug af Sky Broadband trådløst er nemt med deres trådløse router, som leveres til dig, når du tilmelder dig service.