Sådan bruges viderestilling via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, hvad din videresendelseskode er. Hvert telefonfirma har en bestemt kode til viderestilling af opkald. Koden kan være * 72 eller en anden tocifret kode. Normalt vil koden for roterende telefoner være 1-1-7-2. Se i din telefonbog eller ring din telefonselskab for at finde ud af denne specifikke kode.

2.

Hent telefonens modtager og ring den angivne kode.

3.

Vent på det dobbelte bip og indtast det telefonnummer, du vil videresende opkald til. Dette kan være en anden linje i dit hjem eller en anden linje alle sammen. Telefonsystemet vil læse koden og det nummer, du har ringet op, og ringer det nummer for at afslutte viderestilling af opkald.

4.

Vent til opkaldet skal oprette forbindelse og

Hold forbindelsen i mindst seks sekunder for at sikre, at videresendelse har fundet sted.

6. < / p>

Læg telefonen op.

7.

Test, at opkald er videresendt ved at hente telefonen og ringe til koden igen. Hvis du hører to korte ringe i stedet for en lang ring, er opkaldene videresendt.

Tips og advarsler

  • Sørg for at spørge din telefonfirma hvad Koden er at slukke for viderestilling af opkald. Det er ikke altid den samme kode, men det kan være ens, ligesom * 73 for en * 72 videresendelseskode.
  • Mange opkaldsforbindelser bruger i dag en separat linje fra din telefonlinje, så din tjeneste afbrydes ikke. Men nogle virksomheder bruger stadig din almindelige telefonlinje til dit internet, hvilket betyder at mens du er online, vil enhver, der ringer til dig, få et optaget signal. Hvis du ikke har en anden linje til dit internet, kan du nemt videresende din telefon til et andet sted, som din celle eller arbejdstelefon, så du ikke går glip af opkald.