Sådan ekspanderes en postkasse større end 2 GB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på filen 'Exmerge.exe' på din Exchange-serverens harddisk. Denne eksekverbare findes i det bibliotek, hvor din Exchange-server er installeret. Dette er normalt 'C : \ Programmer \ Exchange Server. '

Vælg' Uddrag eller Import (to trin procedure) 'og klik på' Næste 'knappen. I det næste vindue skal du vælge 'Trin 1' og klik derefter på knappen 'Næste'.

3.

Indtast dit Exchange-servernavn i tekstboksen mærket 'Microsoft Exchange Server Name' og klik på 'Options '-knappen. Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan udtrække e-mail-dele fra Exchange-serveren.

4.

Klik på fanen' Data '. I afsnittet' Data Selection Criteria , 'angiv et datointerval for at gemme den første del af brugerens e-mail. For eksempel, hvis brugerens postkasse er over to gigabyte, og det samlede interval for e-mail-filerne er et år, skal du bruge en række seks måneder til at eksportere e-mailen i partitioner. Klik på knappen 'OK' og klik derefter på 'Næste 'i hovedvinduet.

5.

Vælg sprog i rullemenuen, der er mærket' Standard locale ', og tryk på' Næste 'knappen. Vælg en lokalitet på harddisken til den gemte Exmerge-fil og tryk på 'Næste'.

6.

Klik på 'Gem' knappen på oversigtsskærmen. Exmerge uddrag brugerens e-mail til en fil på harddisken. Gentag disse trin for at udvinde resten af ​​brugerens e-mail.

Exmerge er et værktøj, der bruges til at udtrække postkasseoplysninger fra en Microsoft Exchange-server. Hvis brugerens postkasse er større end to gigabyte information, skal hver komponent eksporteres separat. Det betyder, at indbakke-e-mails skal eksporteres i grupper, der ikke er større end to gigabyte. Med værktøjet Exmerge kan du eksportere postkasseoplysninger baseret på søgekriterier som dato eller emne. Dette kan bruges til at eksportere meddelelser fra en postkasse, der er mere end 2 gigabyte i størrelse.