Sådan får du trådløst internet fra en bygning til en anden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit CAT-6-kabel til din computers Ethernet-port, og tilslut den anden ende til en trådløse rækkevidde. Start computeren og sæt forlængeren i.

2.

Åbn en webbrowser og indtast den IP-adresse, der er angivet i manualen (f.eks. 192.168.0.1).

3.

< p> Der vises en opsætningsmenu. Du skal fortælle extenderen, hvilken er dit trådløse netværk, og indtast om nødvendigt kodeordet. Det spørger dig, hvilken type kryptering dit password bruger, for eksempel WEP. 't ved, der er kun få muligheder; Prøv dem alle, indtil man arbejder, eller kontroller din routers manual.

4.

Afslut den automatiske opsætning, og tag stikket ud af computeren. Tag forlængeren så langt væk fra din router som du kan, mens du stadig får et 'godt' signal. Hvis du ikke ved, hvor du får et godt signal, skal du gå rundt med en bærbar computer og tjekke den. Placer din forlænger uden for rækkevidde og sæt den i Det vil have bevaret alle indstillingerne fra din opsætning.

5.

Find et område i en af ​​bygningerne, hvor du kan se et vindue ud og ind i et vindue i den anden bygning . Pladsforlængere i hver af disse vinduer; Dette vil sikre den bedste transmission mulig mellem de to udvidere.

6.

Fortsæt med at oprette udvidelser, indtil du opnår den dækning, du leder efter. Der er ingen reel grænse for, hvor mange du kan have.

Tips og advarsler

  • Hvis dine bygninger er mere end 50 fod fra hinanden, er det s bedst at få hver sin egen trådløse internetadgang. Forlængerne har et begrænset interval, og atmosfæriske forhold vil påvirke signalet, især på længere afstande.
  • Så du skal få dit trådløse signal fra en bygning til en anden. Trådløse routere er hurtige og nemme at installere, men deres rækkevidde er ret begrænset. Signalet skal spredes gennem et par værelser eller et helt hus, afhængigt af hvordan din bygning er bygget og lagt ud, men bestemt ikke fra en bygning til en anden. Den gode nyhed er, at det er nemt at udvide dit signal så mange gange, som du har brug for.