Sådan konfigureres Sprint 595U Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer Sprint-software. 595U kræver Sprints SmartView eller Sprint Connection Manager software. Programmet skal installeres, før USB-modemet er tilsluttet til computeren. Programmet er inkluderet på en cd, der er pakket sammen med 595U, eller du kan også downloade softwaren fra Sprint . Når SmartView eller Connection Manager er installeret, vil den oprette et nyt emne i bakken på din Windows-proceslinje eller en genvej i Mac OS X.

2.

Installer batteri. Sæt frontpanelet på 595U slukket, og indsæt det medfølgende batteri i USB-modemet. Dette er kun nødvendigt, når modemmet er helt nyt og netop er blevet fjernet fra boksen for første gang.

3.

Installer drivere. Åbn programmet Sprint Connection Manager. Når administrationsprogrammet er lagt, skal det sige 'Ingen enhed' eller 'Ingen enheder tilgængelige', afhængigt af den softwareversion, du bruger. Slut USB modem til computeren; hvis computeren har vertikale USB-porte, skal du bruge det USB-forlængerkabel, der følger med modemet 595U er tilsluttet, driverne installeres automatisk.

4.

Aktiver 595U. Hvis du har købt modemet hos en forhandler, er det sandsynligvis forudaktiveret. Hvis modemet ikke er aktiveret, vises en dialogboks for at starte 'One Touch Activation'. Når dette vises, skal du klikke på knappen Ja for at programmere modemet. Følg aktiveringsguiden og kald Sprint ved nummeret på skærmen for at afslutte aktiveringen.

5.

Stop aktuelle netværksforbindelser. Hvis du for øjeblikket er tilsluttet et trådløst eller kablet netværk, skal du sørge for at afbryde forbindelsen fra netværket, før du bruger Sprint 595U, da computere har svært ved at oprette forbindelse til to netværk samtidigt.

6.

Tilslut 595U til Sprint mobilt bredbånd. Med service aktiveret skal du sikre dig, at 595U er tilsluttet en USB-port. Åbn Sprint Connection Manager software og klik på 'Gå'. Dette vil initialisere mobilbredbåndsforbindelsen. Når forbindelseslederen siger 'Connected', er du på internettet og kan bruge alle datafunktioner.

Tips og advarsler

  • Sprint har mange roamingaftaler , men husk at roamingtjenesten er begrænset til 300 megabyte pr. måned på din Sprint-kontrakt.
  • Sprints dataplan har en månedlig grænse på fem gigabyte data. Overskridelse af dette beløb kan resultere i, at der er overflødige dataafgifter opkrævet på din konto.
  • Sprint 595U Aircard giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Sprint mobilt bredbåndsnetværk, uanset hvor du har et cellulært signal. Aircards som 595U kan gøre ethvert sted til et trådløst hotspot, selv hvor WiFi-netværk og Ethernet-porte ikke er tilgængelige. 595U'en forbinder til USB-porten på en Windows- eller Mac OS X-computer, og den bruger Sprint SmartView-software til at initialisere sin netværksforbindelse. Selvom processen normalt kan gennemføres på en plug-and-play måde, er der nogle konfigurationsændringer, der er nødvendige, før du bruger en 595U for første gang.