Sådan opretter du SSL på Office Server 2007

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Erhverv et SSL-certifikat fra en tredjeparts SSL-certifikatudbyder. Følg vejledningen på udbyderens hjemmeside for at sikre, at du erhverver det rigtige certifikat. Tredjepartsleverandøren sender dig et e-mail til SSL-certifikatet eller giver dig et downloadlink, når processen er færdig.

2 .

Log ind på serveren, der er vært for Microsoft Office Server-applikationerne. Overfør SSL-certifikatfilen til serveren. Gem SSL-certifikatet på serveren på et sted, hvor du nemt kan finde det, f.eks. Desktop 'eller' Documents '-mappen.

3.

Åbn menuen' Start 'på serveren og vælg' Programmer 'og' Administrative værktøjer 'for at få vist en liste over installerede servere applikationer. Vælg det Office Server-program, der kræver SSL-funktioner, der er aktiveret.

4.

Udvid navigeringstræet til venstre i programvinduet ved at klikke på ikonet '+'. Find 'Enterprise Edition Server' -noden og klik på den. En liste over Office-servere vises i det højre vindue i programmet.

5.

Højreklik på Office Server, hvor certifikatet vil blive installeret, og vælg 'Certifikater' fra kontekstmenuen. Klik på 'Næste' i dialogvinduet, der vises, og vælg derefter 'Process den afventer anmodning og installer certifikatet.'

6.

Gennemse det sted, hvor du gemte certifikatet og vælg det. Klik på 'Næste' for at installere SSL-certifikatet og aktiver SSL på serveren.

7.

Log ud af serveren. Hvis du bliver bedt om at genstarte serveren for at aktivere SSL i slutningen af ​​trin 6, skal du genstarte serveren efter at logget ud.

Microsoft Office 2007-installationer på et kontor-netværk kan konfigureres til at fungere sammen med Microsoft Office Server-produkter, f.eks. Microsoft SharePoint Server 2007 eller Microsoft Office Communicator Server 2007. Når du installerer Microsoft Office Server-produkter på din virksomhedsserver, kan dine medarbejdere samarbejde og dele dokumenter lettere. Hvis du har installeret Microsoft Office Server-produkter på din server, kan du tilføje et Secure Socket Layer-certifikat til programmet for at aktivere sikker filoverførsel mellem computere på netværket. Du skal have administrative rettigheder, adgang til serveren og et SSL-certifikat fra et tredjepartsfirma som Verisign eller Digicert.