Sådan opretter du forbindelse til internettet ved hjælp af Windows Mobile

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til telefonens enhedsadministrationsprogram (ActiveSync i Windows XP, AMDC i Windows Vista og 7), og åbn menuen 'File'. Vælg 'Connection Settings' boksen, der siger 'Tillad USB-forbindelser.'

2.

Slut din enhed til computeren ved at sætte synkroniseringskabelet i computeren. Når forbindelsen er lavet, skal du åbne 'Start' menuen, gå til 'Programmer' og vælg 'Internet Sharing'.

3.

Vælg 'PC Connection' 'Netværksforbindelse' og indtast dine netværksoplysninger. Disse oplysninger skal leveres til dig af din operatør.

4.

Tryk på knappen 'Connect'. Telefonen vil nu være i modemtilstand, og du vil være i stand til at få adgang til internettet, hvor som helst du kan få et trådløst signal. Bemærk: Du kan ikke modtage opkald, mens telefonen er i modemtilstand.

Tips og advarsler

  • Nogle telefoner kan bruge en Bluetooth-forbindelse for at få adgang til internettet. hvis du bruger en telefon med denne trådløse funktion, kan du springe over trin 1 og vælge 'Bluetooth' i trin 3 i stedet for 'USB'. Bortset fra det er processen den samme.
  • En af de mest nyttige funktioner i Windows Mobile-platformen er dets evne til at fungere som en 'tethering' agent til din computer. Med denne funktion kan du tilslutte telefonen til din computer og bruge den som modem. Opsætning af denne funktion tager kun et par minutter, og det giver dig adgang til internettet fra hvor som helst din telefon modtager et signal. Bemærk: Denne funktion skal aktiveres af din operatør og leveres mod ekstra omkostninger. Hvis funktionen ikke er aktiveret, lykkes den følgende proces ikke.