Sådan opstilles Netopia 4622 - XL Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer RJ-45-enden (den store konnektor) i routersporet, der er markeret med 'Telco' og RJ-11-enden (den lille ende) i dataporten på en væg jack eller DSL-modem.

2.

Slut router til en computer med et Ethernet-kabel. Placer den ene ende af et Ethernet-kabel i slotten, der er mærket 'Ethernet Port 1' i routeren og den anden ende i den relevante slot på en bærbar eller stationær computer.

3.

Vælg 'Command Prompt' fra menuen 'Start', og skriv 'ping 192.168.1.1'. Dette er standard gateway tildelt Netopia 4622 routere. Hvis routeren er funktionel, og alle kabler er blevet tilsluttet korrekt, vil svaret være fire linjer med 'Svar fra 192.168.1.1'. Hvis routeren ikke fungerer korrekt, eller hvis der er et forbindelsesproblem, bliver svaret 'Request timed out.' I dette tilfælde skal du kontrollere, at der er et grønt lys over Ethernet-porten, der er tilsluttet computeren, og at alle ledninger er korrekt placeret.

4.

Telnet ind i router til at udføre en indledende opsætning. Skriv 'Telnet 192.168.1.1' på skærmen Kommandoprompt. Dette giver dig adgang til routeren.

5.

Ping din internetudbyderes Domain Name Servers for at etablere forbindelse til internettet. Vælg Netopia routerens hovedmenu ved at vælge 'Utilities u0026 Diagnostics,' og vælg derefter 'Ping'. Indtast IP-adressen på din internetudbyderes domænenavne og tryk på 'Enter'. Når du modtager en besked, der viser at du modtager pakker, skal du åbne et internetbrowservindue og prøve at browse.

Når du oprindeligt opretter en Netopia 4622 - XL Router, er det vigtigt at forbinde en enkelt computer direkte til routeren. Dette gør det muligt for netværksadministratoren at sikre, at forbindelsen fungerer, før forbindelsen til hele netværket udvides. Denne Netopia-router er kompatibel med en TCP / IP 10/100 Base T Ethernet-adapter, som er standard på både stationære og bærbare computere, der sælges fra 2010. Ældre computere kræver, at denne komponent installeres manuelt.