Sådan repareres din internetnetværkssikkerhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fastsættelse af din internetnetværkssikkerhed består i at tilpasse nogle grundlæggende indstillinger. Skift dit standard brugernavn og adgangskode, før du starter installationen af ​​det trådløse netværk. De fleste producenter opretter deres routere med standardoplysninger, typisk 'Admin' eller 'Administrator' som brugernavn, mens adgangskodefeltet ofte er tilbage, eller bruger simpelthen samme sætning som brugernavn. Dette er meget kendt for hackere, og de vil altid starte her som en måde at hakke i dit netværk forbindelse.

2.

Få kendskab til din router for fuldt ud at udnytte sine netværkssikkerhedsværktøjer og muligheder. En af de mest grundlæggende indstillinger, du skal aktivere, er MAC-filtrering. Tillader kun de indgående forbindelser, du ejer, og giver dig også sikrere og mere pålidelige netværkssikkerhedsløsninger. Hvis du har flere computere, skal du kun tillade pc'erne at få adgang til din netværksforbindelse ved at indtaste hver computers fysiske / MAC-adresse.

p> 3.

Hold din firewall til enhver tid aktiveret. Routere indeholder en indbygget firewall for yderligere at forbedre din internetnetværkssikkerhed, så sørg for, at denne indstilling er slået til som standard. Brug også din Windows-firewall eller anden software, der indeholder en.

4.

Skift din SSID, i modsætning til at forlade standardnavnet fra producenten. Selv om dette ikke har direkte indflydelse på din computer eller netværk, kan en hacker få indtryk af mulig uforsigtighed. Dette er en god start for alle at forsøge at se, hvad de kan gøre for at ændre dit overordnede trådløse sikkerhedsniveau.

5.

For at maksimere din internetnetværkssikkerhed skal du deaktivere SSID'en fra udsendes over airwaves, da dette vil skjule din tilgængelighed og dermed reducere enhver sikkerhedstrussel. Denne mulighed er nyttig ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, men en typisk hjemmebruger har muligvis ikke behov for regelmæssigt at lade deres forbindelse være kendt for andre.

Tips og advarsler

  • Skift ofte dit brugernavn og din adgangskode, mindst hver 30. til 90 dage.
  • Ingen forbindelse er altid 100\% sikker. Sluk aldrig dine indstillinger eller firewall.
  • Hvis du har et hjemmenetværk, skal din internetnetværkssikkerhed være en høj prioritet for at forhindre hackere i at invadere din computer. Følg disse tips for at maksimere din trådløse trådløs konfiguration.