Sådan sammenlignes Internet Service MBPS Downstream-hastigheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gå til et websted som ISPCompared.com eller BroadbandBuyer.com for links). Disse websteder eksisterer for at spore downstream-hastighederne fra mange populære og landsdækkende internetudbydere.

3.

Klik på den type internetudbyder du søger for at indsnævre resultaterne Vælg mellem kabel Internet, satellit Internet eller DSL.

4.

Rul gennem listen, indtil du finder navnet på den internetudbyder, du vil undersøge.

5.

Gennemse 'Hurtigplaner' -delen af ​​internetudbyderens sammenligningsmenu. Dette vil fortælle dig, hvad downstream-hastigheden for den pågældende internetudbyder er målt i megabyte pr. Sekund.

'MBPS' står for 'megabyte per sekund.' Dette er en måling af, hvor mange megabyte computerdata der kan overføres fra en enhed til en anden i et enkelt sekund. Denne hastighed er meget vigtig, da den typisk bruges som et markedsføringsredskab af de fleste internetudbydere. Hvis du vil måle downstream MBPS fra en internetudbyder (det vil sige, hvor hurtigt du kan downloade filer fra internettet til din computer), behøver du kun at gå til et af nogle få bestemte websteder, der tester denne slags ting.