Sådan slettes en Windows Network Group

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

I Windows XP skal du klikke på 'Start' og vælge 'Mine netværk'. I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på 'Start', vælg 'Kontrolpanel' og vælg derefter 'Netværk og Internet' og vælg derefter 'Netværk og delingscenter' og vælg 'Administrer trådløst netværk.'

2.

Find det netværksnavn, som alle computere bruger. I Windows XP skal du udvide grupperne i det venstre panel for at se den netværksgruppe, du vil slette. I Windows Vista og Windows 7 vil du se dem opført.

3.

Højreklik på navnet på den gruppe, du vil slette. På menuen, der vises efter højreklik, vælg 'Fjern gruppen.' Gør dette på alle computere på netværket, og genstart dem derefter. Når computeren startes igen, slettes Windows Network Group.

En Windows Network Group er en gruppe computere, der er sammenkoblet sammen med Windows-operativsystemet. Computerne er normalt sammenkoblet til fildeling, printerdeling eller endda internetdeling. Fjernelse af en netværksgruppe er endnu nemmere end at oprette netværket i første omgang. Det er så enkelt som at finde gruppen og slette den på hver computer.