Sådan tilslutter du din mobiltelefon til et internt modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan tilslutter du

1.

Bestem telefonens datatjeneste. Bare fordi din telefon kan downloade websider, betyder det ikke nødvendigvis, at det kan bruges et modem . Din telefon skal være datakompatibel. Kontroller telefonens manual eller med din mobiludbyder for sikkerheden.

2.

Slut din telefon til din bærbare computer. De to bedste muligheder er en USB (Universal Serial bus) eller en Bluetooth-enhed, der muliggør en kabelfri forbindelse mellem elektroniske kommunikationsenheder. Næsten alle bærbare computere har USB-forbindelser, og nogle har indbyggede Bluetooth-muligheder. Tilslutning til USB er et simpelt spørgsmål om at tilslutte begge ender af kablet, den ene side til den bærbare computer og den anden til telefonen. For at forbinde Bluetooth skal du 'parre' enhederne ved at aktivere Bluetooth-indstillingen på din telefon og laptop.

3. < / p>

Uanset hvilken indstilling du vælger, USB eller Bluetooth, skal du klikke på modemet eller Bluetooth-modemfanerne på din bærbare computer for at aktivere forbindelsesprocessen. Afhængigt af din tjenesteudbyder skal du muligvis foretage nogle justeringer til dine indstillinger for bærbare computere eller standardindstillinger under modemfanen. Disse findes i pc'ens eller Macs systemindstillinger. < /p>

4.

Gør forbindelsen til internetudbyderen (internetudbyder). Dette kan gøres på to måder. Du kan ringe op til dit udbyderens lokaladgangsnummer, så du kan bruge din telefon som et traditionelt modem. Denne proces kan imidlertid betyde langsomme internethastigheder. Den anden mulighed er at abonnere på en dataadgangsplan fra din celleudbyder og bede dem om at give et forbindelsessæt og et modemskript til din mobiltelefon. Du skal derefter kopiere scriptet til computerens bibliotek med modemskripter. Se efter dette under computerens præferencer, og følg vejledningen, som din bærbare computer eller mobiludbyderens forbindelsessæt giver dig.

Tips og advarsler

  • Hvis du ejer en Mac laptop, mange af præferencerne og mulighederne for at bruge din telefon som modem vil være standard, herunder Bluetooth-muligheder.
  • Hvis du arbejder med en pc-bærbar computer og vil bruge en Bluetooth-forbindelse, Det kan være nødvendigt at købe software og / eller hardware for at gøre det Bluetooth-aktiveret.
  • Afhængigt af aftalen med din mobiludbyder, koster det at bruge minutterne på din mobiltelefon til en internetforbindelse med din bærbare computer kan være dyrt. Sørg for at du er opmærksom på din mobiltelefonplan med hensyn til tid og minutter, før du bruger det som modem.
  • Med antallet af tilgængelige WiFi hotspots kan de fleste bærbare brugere finde adgang til internettet uden for kontoret. Men hvis WiFi ikke er tilgængeligt, er der en måde at tilslutte din trådløse tilsluttede laptop til internettet ved at bruge din mobiltelefon som grænseflade, så længe telefonen har visse funktioner, og du har adgang til et let tilgængeligt datakabel eller mobiltelefonforbindelse kit .