Fordelene ved virtuelle stationære computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et virtuelt skrivebord er skrivebordsmiljøet for en pc, der er blevet gemt på en fjernserver. Alle oplysninger, programmer og processer holdes intakte, så en person kan få adgang til dette skrivebord fra en anden enhed. Enheder, der kan køre virtuelle stationære computere, kan omfatte andre pc'er, tynde klienter og endda nogle smarte telefoner. Virtuelle stationære computere bruges normalt i en forretningsindstilling, hvor mange arbejdstagere kan bruge den samme kernecomputer.

Omkostninger

En af de største fordele ved virtuelle stationære computere er prisen. I stedet for at bruge penge til at købe en hel computer til hver medarbejder, der har brug for en, kan virksomhederne i stedet investere i en virtuel desktop-klient og få deres medarbejdere til at bruge tynde klienter, små og overkommelige computere designet til at løbe tør for virtuelle stationære computere. De sparer også penge, når det drejer sig om opgraderinger og strømforbrug, da tynde klienter ikke behøver at bruge så meget strøm som de fulde pc'er gør.

Ledelse

Ledelsen har også gavn af virtuelle desktop-miljøer. De gør det meget lettere og hurtigere for administratorer at overvåge deres medarbejdere på arbejdspladsen. Med et virtuelt skrivebord kan de se, hvilke programmer der er installeret og endda kontrollere hvilke programmer der kan bruges på de computere, deres medarbejdere bruger. Dette er langt mere effektivt end at skulle gå rundt kontoret for at overvåge, hvordan medarbejdere bruger virksomhedens computere.

Sikkerhed

En af de største fordele ved virtuelle desktop-grænseflader er den ekstra sikkerhed, de tilbyder. Mens et antivirusprogram stadig anbefales, har virtuelle desktops normalt evnen til at ' lås 'billedet på skrivebordet, så brugerne ikke kan ændre vigtige computeroplysninger eller endda få adgang til det i nogle tilfælde. Dette er også gavnligt for dem, der bruger deres egne bærbare computere, smarte telefoner eller andre pc'er til at få adgang til et virtuelt skrivebord, da følsomme oplysninger og data er gemt på serveren, og ikke den enhed, der bruges til at få adgang til det.

Convenience

The brug af et virtuelt skrivebord tilføjer også en vis grad af bekvemmelighed i nogle tilfælde. Medarbejdere eller ledelse kan bruge enhver computer i bygningen for at få adgang til systemet. Ledere kan nemt afgøre, hvad der vil og vil ikke blive tilladt på computere, og de kan styre og se deres medarbejdere arbejde fra deres eget kontor. Før fremkomsten af ​​virtuelle desktop-grænseflader ville det have været muligt for en afgørende computer at gå ned. Nu, hvis en af ​​computererne går ned, er de andre fuldt ud i stand til at udføre de samme funktioner.