Hvad er Enterprise Storage?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Vedhæftet lagring

Vedhæftet lagring er i form af skrivbare cd'er, flashdrev og flashbøger, der vedhæftes til en enkelt computer.

Netværks-vedhæftet lagring

Network-attached storage (NAS) et netværk, som et antal computere bruger. Således har alle brugere adgang til de samme oplysninger.

Opbevaringsområdet Netværk

Et opbevaringsnetværk (SAN) giver hurtige forbindelser mellem datalagringsenheder og computere.

Policybaseret lagring

SAN er de største og mest komplekse virksomhedsoplagringssystemer; Sun Microsystems er en af ​​de førende udbydere. Virksomheder som IBM, EMC og Veritas har skabt sekundære applikationer til politikbaseret lagringsstyring. Disse applikationer gør det muligt for et firma at oprette regler for lagerplads til brugere, adgang, optagelse og sikkerhedskopiering.

Fjernlager

Opbevaring kræver serverplads, og virksomheder bliver i stigende grad til fjernlager, der leveres af sådanne virksomheder som IBM , Veritas og Iron Mountain. Dette gør det muligt for en virksomhed at 'leje' kun det serverrum, det bruger, og for at dele omkostningerne ved serveropgraderinger med andre abonnenter. 'Enterprise storage' har intet at gøre med lager eller oplagring. I stedet er det lagring af data og og elektroniske optegnelser. Opbevaring kan være minimal, som på et flashdrev, eller stort og tæt styres af systemadministratorer.