Hvad skal man gøre med en tabt WEP-nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sammensætning

WEP-nøgler er en kombination af 10 til 13 tal og bogstaver.

Nødvendige værktøjer til genopretning

Et ethernet-kabel, den tilhørende router og en personlig computer er de eneste værktøjer, der er nødvendige for at komme sig en WEP-nøgle.

PC-gendannelse

For at genoprette en WEP-nøgle skal du blot slutte computeren til routeren med ethernet-kablet, åbne en webbrowser, indtaste internetprotokol (IP) -adressen i browservinduet (normalt 192.168.1.1 eller 192.168.0.1), indtast routers brugernavn og adgangskode (som blev indstillet til installationen, men de kan være de sædvanlige 'admin' og 'password' standard) og vælge 'Wireless Security.' WEP-nøglen er placeret i tekstfeltet mærket '1'.

Mac Recovery

Vælg 'Netværk', derefter 'Avanceret' og derefter 'Gemte netværk' i kontrolpanelet. De gemte netværk vises. Marker afkrydsningsfeltet ud for det netværk, du gerne vil bringe op for at vise WEP-nøglen.

Når du er blevet genoprettet

Optag WEP-nøglen og fastgør den på et sikkert sted til fremtidig brug. Del det ikke med andre; At kende et netværkets WEP-nøgle vil give andre mulighed for at se oplysninger om netværket. En WEP-nøgle er en krypteret adgangskode, der tillader computere adgang til et trådløst netværk via en router. Selvom en WEP-nøgle kan synes at gå tabt, er det ikke svært at komme sig.