Sådan Check DSL Dækning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til DSLAvailability.com, DSLbyZip.com (se Referencer) eller andre website der er brugt til at spore tilgængeligheden af ​​DSL-dækning i dit område.

3.

Indtast de oplysninger, der er anmodet om af dig, i feltet på skærmen og tryk 'Enter'. Nogle websteder (som DSL ved Zip.com) vil bruge din postnummer til at kontrollere DSL-dækning i dit nabolag. Andre vil kræve, at du indtaster et hjemme telefonnummer, som kan bruges til yderligere at finde ud af om DSL er tilgængelig, hvor du bor.

4.

Se resultaterne. Webstedet vil bekræfte, hvorvidt DSL-dækning er tilgængelig, hvor du bor, og også give dig både en liste over tjenesteudbydere og de aktuelle specialer, de kører.

På grund af den særlige måde, hvorpå telefonlinjer skal installeres for at køre et DSL Internet-netværk, er denne type tjeneste ikke tilgængelig på alle områder. Du skal kontrollere, om et firma leverer DSL Internet-service til dit område, før du tilmelder dig. Brug et praktisk internetværktøj til at kontrollere DSL-dækning i dit nabolag.