Sådan Guide til Netværkssikkerhedsløsninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Følg vejledningen for installation af din trådløse router og trådløst kort. Du kan bruge et usb-trådløst kort, eller mange bærbare computere leveres med et 802.11-kort installeret.

2.

Kontroller, om du kan få adgang til den trådløse router ved at indtaste adressen i din browser , dette er normalt 192.168.1.1 (routere instruktioner giver dig dette). Når du er på den trådløse opsætningsside, skal du sørge for at aktivere WPA-kryptering, hvis den er tilgængelig på din model. De fleste moderne routere har dette til rådighed. Aktivér ikke WEP-kryptering. Dette giver kun svag beskyttelse. 256 bit AES, en del af WPA 2-protokollen er meget mere sikker.

3.

Når du aktiverer WPA-kryptering, bliver du bedt om en adgangskode, sørg for at det er ikke et ordbog ord. At vælge et nemt husket ord eller en sætning vil ikke være sikker selv med WPA. Programmer, der bruger store ordbøger til at angribe WPA, kan knække kodeordet, hvis det er for simpelt. Du skal bruge mere end 20 tegn til at sikre en WPA-forbindelse.

4.

Når du har aktiveret wpa, skal du slukke for ssid-udsendelse. Dette stopper routeren fra at annoncere navnet til nærliggende computere. Ikke at vide ssid gør det lidt mere sikkert. Det er stadig muligt for folk at finde routerens netværks id, men det hjælper nogle.

5.

Næste skal du tænde mac-filtrering på routeren. af indstillingerne på fanen Trådløs sikkerhed. Indtast MAC-adressen på hver af dine computere, så kun de computere kan oprette forbindelse til dit netværk.

6.

Når du er færdig konfigurere routeren, kør anti-virus software og tjek dine Windows-opdateringer for at være sikker på at de er aktuelle. Du bør også køre et uafhængigt malware-detekteringsprogram som adaware for at søge efter skjult software, der kan kompromittere din sikkerhed. Dette bør holde dit system relativt sikker. Det er også en god idé at installere en løsning til trådløs sikkerhedssoftware. Disse programmer overvåger dit trådløse netværk for uvenlige tilslutningsforsøg. De kan advare dig, når nogen forsøger at bryde ind i dit hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Hold din Windows-maskine opdateret, sikkerhedsfladerne er vigtige.
  • Gør sur e din antivirus-definition er opdateret
  • Netværkssikkerhedsløsninger til hjemmebrugeren er ikke altid så sikre, som de vises. computer sikkerhed er afgørende i dagens online banking verden. denne artikel vil vise nogle måder at styrke din computers trådløse sikkerhed.