Sådan åbnes flere faner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

I Google Chrome: Klik på 'Start', 'Alle programmer', 'Google Chrome.' Alternativt kan du klikke på 'Start' orb og skrive 'chrome' i øjeblikkelig søgefelt. Google Chrome vises på listen, som du kan vælge. Klik på ikonet '+' i øverste venstre hjørne af Google Chrome-vinduet. En ny fane åbnes, så du kan indtaste et websted. Eller klik på 'Ctrl' + 'T' fra dit tastatur for at tilføje en ny fane.

2.

I Internet Explorer: Klik på 'Start', 'Alle programmer' Explorer '. Alternativt kan du klikke på 'Start' orb og skrive 'Internet' i øjeblikkelig søgefelt. Internet Explorer vises på listen, som du kan vælge. Klik på ikonet for blanke faneblade i øverste venstre hjørne af Internet Explorer-vinduet. En ny fane åbnes, så du kan indtaste et websted. Du kan også klikke på 'Ctrl' + 'T' fra dit tastatur for at tilføje en ny fane.

3.

I Mozilla Firefox: Klik på 'Start', 'Alle programmer' 'Mozilla Firefox.' Alternativt kan du klikke på 'Start' orb og skrive 'firefox' i øjeblikkelig søgefelt. Mozilla Firefox vises på listen for at vælge. Klik på ikonet '+' i øverste venstre hjørne af Firefox-vinduet. En ny fane åbnes, så du kan indtaste et websted. Eller klik på 'Ctrl' + 'T' fra dit tastatur for at tilføje en ny fane.

De fleste internetbrowsere i dag giver dig mulighed for at åbne flere faner til at surfe på internettet. I stedet for at have flere vinduer åbne med forskellige hjemmesider, kan du have et vindue åbent med flere faner. Du kan f.eks. Få din internet e-mail åben i en fane, nyheder i en anden fane, lagre i en tredje fane og internetspil i en fjerde fane. Hvis du har flere faner, kan du få alle dine yndlingswebsteder åbnet i et vindue.