Sådan bruges Juno Internet med DSL-forbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om Juno DSL internet er tilgængeligt i dit område. Du kan gøre det på linket, der er tilgængeligt i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Indtast dit telefonnummer i tekstboksen og klik på u0026 quot; Vis DSL-planer. u0026 Quot;

2.

Vælg den plan, der passer til dit budget og behov. Hovedforskellen mellem hver plan udover prisen er downloadhastigheden for forbindelsen. Højere downloadhastigheder betyder hurtigere browsing og filoverførsler.

3.

Udfyld dine kontaktoplysninger, postadresse og faktureringsoplysninger. Juno DSL internet faktureres til et kreditkort eller din telefonregning.

4.

Vent på, at dit Juno DSL-kit kommer frem i posten.

5.

Slut Ethernet-kablet til u0026 quot; Internet ud u0026 quot; jack på bagsiden af ​​DSL-modemet og tilslut den anden ende til computerens netværkskort.

6.

Slut telefonlinjen fra 'Internet i' DSL-modemet til en ledig telefonstik i dit hjem.

7.

Installer den medfølgende Juno-software og følg vejledningen på skærmen. Log ind med dit Juno brugernavn og adgangskode dig oprettet, når du tilmelder dig til Juno DSL Internet.

Juno Internet er en internetudbyder, der specialiserer sig i opringning af internetforbindelser. De tilbyder også hurtigere forbindelser via DSL-forbindelser, som bruger en telefonlinje til at transmittere digitale signaler i stedet for standardtelefonoverførsler.