Sådan deler du filer i Windows Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Kontrolpanel, Netværk og Internet, klik på opsæt fildeling. Under deling og opdagelse skal du sørge for, at netværksopdagelse og fildeling er sat til 'På'.

2.

Konfigurer brugerkonti til alle, som du vil have adgang til den delte folder. Gå til Kontrolpanel under 'Brugerkonti og familiesikkerhed' Klik på u0026 quot; Tilføj eller fjern brugerkonti. u0026 quot; På den næste skærm kan du enten ændre eller oprette en ny konto.

3.

For at få adgang til delte filer, der er på en anden computer på dit netværk, skal du kortlægge en netværksdrev (stort set en måde at sige, oprette en sti til den mappe, vi deler).

Højreklik på ikonet Computer og vælg Map Network Drive. Vælg det valgte drevbogstav, bare sørg for, at det ikke er et drev, der er i brug, så spring over bogstaverne AH bare for at være på den sikre side. Gennemse til din delte mappe. Sørg for, at din sti ligner nedenstående eksempel mappen sti. Klik i boksen til venstre for 'Opret forbindelse ved logon' for at placere en check. Klik på færdig, og du har nu kortlagt et netværksdrev til din delte mappe.

Deling af en mappe på din computer gør alle filer i mappen tilgængelige for alle computere på dit netværk. Dette er en god måde at installere software på en computer og bruge den software på alle de andre computere på dit netværk.