Sådan deler du internet via en T1-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt den ene ende af dit netværkskabel i hver af computerne 'Ethernet-porte.

2.

Gå til værtscomputeren, klik derefter på 'Start u0026 gt; Kontrolpanel u0026 gt; Netværk og internet ', klik derefter på' Netværks- og delingscenter. 'Alternativt kan du højreklikke på netværksikonet i proceslinjen og vælge' Netværk og delingscenter 'fra kontekstmenuen. Hvis værtscomputeren er Windows XP, skal du klikke på på 'Netværks- og internetforbindelser' (i kontrolpanelet), og klik derefter på 'Netværksforbindelser.'

3.

Højreklik på den forbindelse, du vil dele, og vælg 'Egenskaber' fra kontekstmenuen. Klik på fanen 'Deling' (fanen 'Avanceret' i Windows XP).

4.

Klik på afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. ' Klik på 'OK' og derefter (kun i Windows XP) 'Ja'. Du har nu delvist din internet over en T1 (eller Ethernet) forbindelse.

Tre Microsoft Windows-operativsystemer - Windows 7, Vista og XP - har indbyggede funktioner, der gør det muligt for brugere at dele internetforbindelser med andre computere. Dette kan være yderst nyttigt for omstændigheder, hvor der er to computere og kun en internetadgangsport tilgængelig. Enhver aktiv onlineforbindelse kan indstilles til 'Shared' status. Når en forbindelse er indstillet til denne status, kan brugerne forbinde en anden computer via et Ethernet (T1) -kabel til den pågældende computer og bruge den pågældende computers forbindelse til at få adgang til internettet.