Sådan får du loginsedler til min MSN Email-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt MSN-helpdesken via din MSN-indbakke. Linket til at kontakte helpdesk findes ved siden af ​​din indbakke og andre mapper. Du skal få adgang til dette via din egen indbakke, mens du er logget ind, fordi det er den bedste måde, MSN kan hjælpe dig på.

2.

Skriv en note til help desk forklarer hvorfor du skal have dine loginoplysninger. Det meste af tiden skal det være en årsag, som kan påvirke sikkerheden, som du føler, at din internet konto er blevet hacket eller din identitet er blevet stjålet.

3.

Vent til svar fra MSN-helpdesken. Forhåbentlig vil de give de oplysninger, du har brug for.

Tips og advarsler

  • Retshåndhævende embedsmænd kan få retskendelser for at få informationen hurtigere. I så fald vil de kontakte virksomhedskontorerne på MSN, hvem vil så hjælpe med at få log-in-poster. Dette er dog ikke noget, du selv kan gøre.
  • Du kan have en bekymring for, at andre har kontrolleret din e-mail-konto, eller at din e-mail-konto er blevet hacket. MSN-email er web-baseret, hvilket betyder, at der ikke er nogen optegnelser over din email gemt på din computer. Men via MSN helpdesk kan du bede om dine login-registreringer. Nogle gange vil MSN kunne give dig disse oplysninger. Hvis du har en god grund til at have din login-registrering, skal du kunne få dem.