Sådan finder du din IP-adresse på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til kommandoprompt for at finde din IP-adresse. Hvis du ikke ved, hvor den er placeret på din Windows XP, skal du navigere til menuen Start. Klik på u0026 quot; Tilbehør u0026 quot ;, derefter u0026 quot; Kommandoprompt u0026 quot;.

2.

En anden måde at gøre dette på er at klikke på Start, og vælg derefter 'Kør'. Indtast 'Command', og du skal se en sort boks vises.

3.

< p> Du kan finde din IP-adresse ved at skrive i 'ipconfig' i den sorte boks og trykke på enter. Du vil nu se alle detaljerne i din IP-adresse samt en DNS-adresse.

4 .

Du kan også bruge andre websteder, der finder din addy gratis. Nogle af dem er ipdonuts.com og showmyipaddress.com. De er begge pålidelige kilder til at finde en IP.

p>

Tips og advarsler

  • Når du forsøger at finde din IP-adresse, skal du aldrig downloade nogen programmer, der tilbyder at finde din IP-adresse. Det meste af denne software bruges til dig og kan indeholde vira.
  • En IP-adresse er et bestemt sæt tal, der kan identificere en computer eller server på nettet. Med IP-adresser kan folk få adgang til computeren eksternt. Når du finder din IP-adresse, vil du sørge for, at du ikke er på et lokalt netværk, ellers hvis du kigger op på IP-adresser, vil det ikke være for godt. For at se IP-adresser skal du ikke være tech kyndige. Der er faktisk et par hjemmesider, der vil gøre dette for dig, og de er gratis. Alle IP-adresser går fra tallene 0 til 255, så hvis dine sidste cifre er 277, kan det kun betyde 255. Det meste af tiden, når du besøger et websted, indsamles disse oplysninger af deres server og registrerer din IP-adresse. Du ønsker ikke virkelig at denne information er tilgængelig for alle, så du bør se nærmere på adressen.