Sådan installeres en udendørs trådløs internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et trådløst netværk router fra en elektronik eller computer butik. Priserne er omkring $50 amerikanske dollars for en trådløs router.

2.

Sluk for dit kabel eller bredbåndsmodem. Tilslut den trådløse router til modemet ved hjælp af et ethernet-kabel. Slut den ene ende til modemet og den anden ende til internettet i porten på den trådløse router.

3.

Slut den primære computer (hvis der er en) til en af Tilgængelige forbindelses ud porte på routeren. Typisk forbliver et kabel- eller bredbåndsmodem i nærheden af ​​en stationær eller primær computer.

4.

Tænd modemet. Vent 30 sekunder til et minut. Tænd derefter den trådløse router. Tænd den primære computer eller laptop.

5.

Slå den trådløse løsning på den bærbare computer eller PDA, som normalt findes under internetforbindelser eller netværksforbindelser.

6.

Find den trådløse router ved at søge efter den i listen over nærliggende trådløse forbindelser. Du skal muligvis oprette et sikret trådløst netværk.

7.

Besøg webstedet, der er angivet med instruktionerne for den trådløse router, og følg vejledningen. Via dette websted kan du ændre routerens standardindstillinger og oprette et kodeord beskyttet sikkert netværk. Du kan også navngive din router for at gøre det nemmere at finde, når du søger efter en forbindelse på en trådløs enhed.

p> 8.

Fastgør det trådløse netværk via webstedet, der leveres af den trådløse routerproducent. Dette tillader kun de, der har adgangskode til at få adgang til netværket.

Tips og Advarsler

  • For dem, der har brug for længere rækkevidde eller sande udendørs trådløse internetadgangspunkter, kan vejrbestandige trådløse access point enheder købes til omkring 200 dollars. Disse enheder forbinder til en eksisterende kablet eller trådløs router og transmitterer det trådløse signal til et omgivende udendørs område. Deres robuste design giver dem mulighed for at modstå ekstreme temperaturer, vand og UV-stråler.
  • At have en trådløs internetforbindelse kan tillade web browsing på laptops og PDA'er fra både indendørs og udendørs steder nær den trådløse router.

    At kunne bruge din bærbare computer i baghaven eller på verandaen kan frigøre dig fra et kontor eller skrivebordsområde.

    Et modem og en router behøver ikke installeres udendørs til udendørs brug. Det betyder, at det trådløse netværk kan nås udefra uden at skulle placere netværksudstyr udenfor, hvor det kan blive beskadiget af elementerne.
    Instruktioner