Sådan øges download og upload hastighed til opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bekræft, at modemet bruger de samme protokoller som din internetudbyder. Der findes tre protokoller: x2, k56flex og V.90. Din internetudbyder kan give forskellige opkaldsnumre til modemer, der bruger forskellige protokoller. Brug nummeret designet til dit modem. Hvis kun et opkaldsnummer er tilgængeligt, skal du kontakte din internetudbyder for at finde den protokol, som modemet bruger. Opgrader dit modem til en, der bruger den pågældende protokol eller skift udbydere til en, der giver opkald ved hjælp af den samme forbindelsesprotokol som dit modem.

2.

Spørg din internetudbyder, hvilket modem mærke de brug. Selv modemer, der bruger den samme protokol, fungerer muligvis ikke så effektivt med andre mærker. Afspil det sikkert ved at installere et modem, der er det samme mærke som din internetudbyder.

3.

Tag stikket ud af andre enheder, f.eks. Telefonsvarer. andre enheder vil ikke påvirke forbindelseshastighederne, nogle gange gør de det.

4.

Eliminer at køre telefonlinjen gennem nogen linjeskiftere, overspændingsbeskyttere eller telefonforlængerledninger. kan muligvis nedbryde linjekvaliteten vil begrænse forbindelseshastighederne.

5.

Opgrader firmwaren og driveren til dit modem. Kontrollér producentens hjemmeside for opdateringer til modemet. Download og installer disse opdateringer.

6.

Tag computeren til en ven eller et familiemedlems hus i en anden del af byen. Slut computermodemet til deres telefonlinje og tjek forbindelseshastigheden. Hvis du tilslutter dig med en højere hastighed, er din telefonlinje et problem, ikke dit modem.

7.

Kontroller for beskadiget telefonledning. Tilslut en telefon direkte ind i telefonboksen eller punkt, hvor den udvendige linje kommer ind i dit hjem. Hvis du hører usædvanlig støj eller statisk under talopkald, kan du have problemer med din udvendige linje. Kontakt din telefonselskab for at foretage nødvendige reparationer.

8.

Ignorer software, der lovende øger internethastigheden. Disse programmer komprimerer simpelthen grafiske filer for at give små stigninger i downloadtidspunktet. De har ingen indflydelse på data uploadtider.

Tænk på det, i hårde økonomiske tider kan ikke alle have råd til den ekstra udgift af bredbånd. Før bredbånd var der opkald. Med opkalds er tilgængelig for en brøkdel af prisen, kan du stadig få online. Opkald involverer at bruge et modem til at ringe til et telefonnummer, der leveres af din internetudbyder (ISP). Processen producerer en række bizarre lyde lavet af dit modem, da det forbinder til din internetudbyderens modem. Selvom det kræver agoniserende lave hastigheder, kan du i det mindste få mest muligt ud af dit 56K modem ved at forbinde i højeste hastighed .