Sådan oprettes en VPN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Til at begynde med skal du åbne netværk og delingscenter på den computer, du vil oprette VPN på. Når siden er åbnet, vil du gerne se på midten af ​​siden og finde fanen, der siger, oprette en ny forbindelse eller et netværk. Klik på fanen og vent på at den skal indlæses.

2.

Næste side, der kommer op, skal sige øverst, vælg en forbindelsesmulighed. Her skal du vælge den mulighed, der hedder forbindelse til en arbejdsplads, og derefter klikke på den næste fane.

3.

Denne side er, hvor du vælger, hvordan din computer skal oprette forbindelse til VPN. Så hvis du planlægger at oprette forbindelse til dit virtuelle private netværk via en eksisterende internetforbindelse på din bærbare computer, skal du vælge indstillingen bruge min internetforbindelse.

4.

Dette er en af ​​de vigtigste trin. Du bliver nødt til at angive, hvor præcis du skal forbinde. Mest sandsynligt ved du allerede lidt om, hvad du forsøger at gøre her, men du skal indtaste adressen på computeren på dit hjemmenetværk. Nu, hvis du ikke har undersøgt emnet meget, skal du oprette et værtsdomænenavn til din specificerede hjemmecomputer. Det er meget enkelt, alt hvad du skal gøre er at gå til hjemmesiden dyndns.com og Opret en gratis konto og opret dit værtsdomæne helt gratis. Når du har gjort det, skal du gå tilbage til forbindelsessiden og blot indtaste adressen i linjen og klikke på næste og din næsten færdige.

5.

Afslutter forbindelsen, du vil blot indtaste et brugernavn og et kodeord, som du nemt kan huske og klikke på. Det er det du er færdig.

Hvis du altid har ønsket at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, mens du er væk fra dit hjem, er det en fantastisk måde at oprette VPN på. Dette er en meget nem proces, så længe du har grundlæggende computerkompetencer.