Sådan tilslutter du en Linksys Wireless G Adapter til en Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find dit trådløse netværksikon i systembakken. Ikonet vil ligne en computerskærm med radiobølger, der eminerer fra den eller som to computerskærme den ene bag den anden, afhængigt af din version af Windows.

2.

Klik på det ikon, og klik derefter på 'Opret forbindelse til et netværk' eller 'Tilslut eller Afbryd' igen, afhængigt af din version af Windows. Dette vil bringe netværksforbindelsesdialogen op med en liste over tilgængelige netværk.

3.

Vælg din Belkin-router fra listen over tilgængelige netværk, og klik på 'Connect'. Windows vil derefter forhandle en forbindelse mellem din adapter og den trådløse router og informere dig, når forbindelsen er færdig.

Tips og advarsler

  • Hvis din router er ikke opført på listen over tilgængelige netværk, skal du sørge for at routeren er tilsluttet, og det trådløse lys er solidt grønt. Indsæt eller genstart routeren om nødvendigt.
  • Hvis forbindelsen fejler eller kun delvis forbinder, indeholder Windows også et diagnostisk og reparationsværktøj, som kan hjælpe med at rette op på forbindelsesproblemer.
  • Mens nogle computer dele forhandlere vil fortælle dig, at matchende mærker af trådløse adaptere og routere fungerer bedst, sandheden er, at trådløst netværk er i dag blevet standardiseret, og adaptere og routere arbejder nemt sammen uanset fabrikant. Windows XP og Vista har indbygget funktionalitet til styring af din trådløse adapter og kan nemt oprette forbindelse til ethvert tilgængeligt trådløst adgangspunkt eller en router.