Sådan vælger du en ny trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på kompatibilitet. Din nye trådløse router skal være kompatibel med dit eksisterende trådløse kort og dit kabel- eller DSL-modem. Linksys og D-Link er nogle af de mere kendte mærker af kablede og trådløse routere og vil sandsynligvis arbejde med en bred vifte af netværkskort og modemer.

De fleste bærbare computere leveres med indbyggede trådløse kort, som vil arbejde med næsten alle trådløse routere. Hvis du har en stationær computer, som du vil oprette forbindelse til et trådløst netværk, skal du muligvis købe et trådløst kort, der skal installeres på computeren. Som et notat kommer de fleste Apple Mac-computere på stationære eller bærbare computere med indbyggede trådløse kort til at få adgang til trådløse netværk.

2.

Overvej sikkerhedsfunktioner. Gode ​​trådløse routere kommer med evnen til at tilpasse forbindelsesindstillinger og sikre dit trådløse netværk gennem routeren selv. Virksomheder som Linksys tillader brugere at gå til deres hjemmeside og ændre standardindstillingerne for deres netværksadresse og deres trådløse router.

Skift altid standardoplysningerne, når du først opretter den trådløse router med hensyn til adgangskode og navn. Du kan også passwordbeskytte din trådløse forbindelse.

3.

Se, hvor bredt signalområdet er på routeren. Afhængigt af dine behov kan du muligvis bruge en router der kan dække et stort område, eller du kan bare bruge et trådløst netværk, der spænder over et værelse eller to. Nogle trådløse routere leveres med flere antenner, som du kan justere for at pege i bestemte retninger.

Husk på at med trådløse routere vil forbindelsen være lidt langsommere, hvis du sidder lige ved siden af ​​routeren og får adgang til det trådløse. Områdeevner er ofte klart annonceret på emballage af trådløse routere.

Hvis du vil være Brug din computer på forskellige niveauer af bygningen eller udenfor, sørg for at rækkevidden er multi-directional og når så langt som du har brug for det til.

Hvad skal man overveje, når man køber en ny trådløs router. Hvis du vil oprette et trådløst netværk i dit hjem eller kontor, vil du sørge for at vælge den bedste trådløse router til dine behov. Overvej følgende ting, når du køber en trådløs router.