Fordelene ved en netværksbro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En netværksbro eller en lag 2-switch forbinder to forskellige lokalnetværk (LAN) eller segmenter af det samme LAN. En bro bruges til at adskille data ved at dele den i to strømme. På denne måde reduceres trafikstrømmen over et LAN effektivt. En bro opererer ved at bestemme, om indgående data (eller trafik) skal sendes til en videresendelsesadresse eller kasseres. Pakker med data, der modtages af broen, bærer destinationsadressen, som læses af broen og dechifreres i overensstemmelse hermed. De tre hovedtyper af netværksbroer omfatter lokale broer (for at forbinde LAN'er), fjernbroer (for at forbinde LAN'er med et bredt netværk eller et WAN) og trådløse broer (for at forbinde fjernnet med LAN'er).

Forhindrer båndbreddeaffald < / h2> En bro administrerede indgående trafik og reducerer båndbreddeaffald ved at forhindre alt unødvendigt flow af data mellem netværkssegmenter. På denne måde kan den effektivt sikre den optimale ydeevne på begge sider af netværkssegmentet. En bro kan betragtes som trafikpolitiet, styrer strømmen af ​​legitime data og udelukker al unødvendig trafik igennem. Båndbreddeaffald skaber unødige forsinkelser og bremser netværkets ydeevne. En bro opfører sig derfor som en båndbreddemonitor, kanaliserer relevante data og kasserer skrot for at øge båndbredde gennemstrømning. Det kan betragtes som en trafikformning / styring af firewall.

Forøger netværkets længde

En netværksbro øger den funktionelle længde af et netværk ved at forbinde individuelle LAN-segmenter. Netværk kan segmenteres og samles uden at skulle oprette IP-undernet eller ved hjælp af en router. En netværksbro øger netværkets størrelse uden behov for hardwareudstyr, såsom kabler og softwareforstyrrelser som firewalls.

Links Forskellige netværkstransmissionssegmenter

En bro kan forbinde både ens og forskellige LAN-segmenter. Det kan f.eks. Forbinde et Ethernet-segment med et Token Ring-segment, der tillader både at opføre sig som en og have samme IP-adresse. En bro forbinder LAN-segmenter med forskellige protokoller, et LAN-segment med internettet og et trådløst lokalnetværk (WLAN) med et LAN-segment. En bro bruges også til at forbinde to CSMA / CD LAN'er og et token ring LAN med et CSMA / CD LAN. Det er nødvendigt at forbinde forskellige segmenter med forskellige protokoller til dataoverførsel.