Opsætning af en netværksforbindelse med Windows Vista 64Bit

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit Ethernet-kabel til din Windows Vista 64-bit computer. For at identificere den rigtige port på bagsiden af ​​din computer skal du kigge efter en port ved siden af ​​et billede af tre computere, der er forbundet med ledninger.

2.

Slut den anden ende af ethernet kabel til din router (eller modem). Hvis der er mere end en forbindelse i routeren / modemet, skal du læse den dokumentation, der fulgte med den, for at få oplysninger om hvilken port der skal bruges.

3.

Se status for dit nye netværks forbindelse. Højreklik på netværksikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen (billede af to computere og en klods) og vælg 'Netværk og delingscenter' fra kontekstmenuen. Hvis der er tilsluttet, vises en 'Local Area Connection' her og viser internetforbindelse status. Hvis der afbrydes, vises en rød 'X'. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte din internetudbyder for at aktivere eller rette din internetforbindelse.

Microsoft Windows Vista-operativsystemet (sammen med andre nyere Microsoft-operativsystemer som Windows 7 og XP) gør oprettelsen af ​​netværksforbindelser en meget simpel operation. Med det indbyggede 'Netværk og delingscenter' har administrative brugere mulighed for at oprette, se og ændre netværksforbindelser. Det er ligegyldigt, om du har et x64 (64-bit) eller x86 (32-bit) Vista-system. Processen bag oprettelsen af ​​en netværksforbindelse er den samme for hver type.