Sådan accelererer du dine YouTube-videooverførsler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Upload kun én fil ad gangen. Selv om YouTube tilbyder support til 'batch' -upload (upload flere filer samtidigt), hvis du vælger denne rute, vil din samlede internet båndbredde blive delt på tværs af alle filer. Hvis du kun uploader én fil ad gangen, uploades hver enkelt fil hurtigere.

2.

Upload videoer til YouTube uden at gøre noget andet online. Hastigheden af ​​en upload er direkte bundet til den samlede båndbredde, der er tilgængelig på din computer. Hvis du forsøger at gøre noget andet online samtidigt, som at spille et spil eller downloade en fil, vil din uploadhastighed sænke til en gennemgang.

3.

Indkode dine filer i den mindste mulige filstørrelse. Når du redigerer din video og gør den klar til upload, skal du gøre filstørrelsen så lille som mulig, samtidig med at du beholder den kvalitet, du har til hensigt. Den visuelle forskel på en 100 MB (kort for 'megabyte', som er en lagerenhed ) fil og en 50 MB-fil vil være ubetydelig, når filen faktisk er streamet fra YouTube, men forskellen i uploadtid kan være et spørgsmål om timer.

Tips og advarsler

< / p>
  • Begrebet 'båndbredde' refererer til den samlede hastighed, hvor din eksisterende internetforbindelse både kan uploade og downloade filer. Jo mere båndbredde du har, jo hurtigere kan du downloade noget fra internettet (selv hvis det er så enkelt som de filer der kræves for at indlæse en webside). Din uploadhastighed øges også (i dette tilfælde den hastighed, hvorpå du uploader en video til YouTube), hvis du har mere båndbredde. Du kan få en præcis læsning af både dine upload- og downloadhastigheder ved at bruge CNET Speed ​​Test.
  • Når du uploader videoer til streaming-videowebstedet YouTube, afhænger hastigheden af, hvilke filer der overføres fra din computer til online-serveren, helt af hastigheden af ​​din internetforbindelse. Hvis du ønsker at fremskynde dine uploads til YouTube uden at bruge penge til en hurtigere internetforbindelse, kan du prøve et par ting på din computer.