Sådan eksporteres trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på administratorens portal for din router. Dette kræver typisk, at du åbner en internetbrowser og skriver '192.168.1.1', '192.168.0.1' og / eller '192.168.2.1'. Nogle routere åbnes automatisk til siden, så du kan administrere oplysninger. Instruktionerne med dit adgangspunkt giver dig den nøjagtige IP-adresse, hvis den adskiller sig fra dem, der er angivet her.

2.

Vælg linket 'Backup' på din portalside . Forskellige routere kalder backup-linket forskellige ting. En Netgear-router kalder det 'Backup Settings', mens en Linksys-router har en 'Administration' -faneblad med en 'Backup' -knap. Se dokumentationen til din router for placeringen af ​​backupknappen for at sikkerhedskopiere din router konfiguration.

3.

Klik på 'Backup' for at sikkerhedskopiere din router konfigurationsfil til din computer . I tilfælde af en katastrofe skal du logge ind på den nye eller reparerede router og vælge 'Gendan' eller 'Import' for at anvende din konfiguration til din nye eller nulstillede router.

Konfiguration af en router kan være en vanskelig opgave, der er en lettelse, når den er færdig. Sikring og konfiguration af din router er tidsintensiv, og du ønsker ikke at skulle gentage processen i tilfælde af en routerfejl eller en katastrofe. Hvis du lærer at sikkerhedskopiere din routerkonfiguration, kan du spare timer i en routerfejl. Hvis din router fejler eller oplysninger går tabt, kan det tage timer at genkonfigurere routeren. Ved at sikkerhedskopiere din router forhindrer du at miste tid ved blot at skulle importere oplysningerne tilbage til en fast eller ny router.