Sådan får du adgang til delte mapper på en server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Adgang fra server

1.

Klik på ikonet 'Delte mapper på server' på Windows Home Server-computeren, hvis du har brug for direkte adgang til disse mapper, mens du bruger serveren selv.

2.

Højreklik på ikonet Windows Home Server, der findes i Windows systembakke nederst til højre på skærmen. Dette er nødvendigt for at få adgang til delte mapper fra selve serveren, hvis ikonet 'Delt mapper på server' ikke er synligt på skrivebordet. En pop op-menu vil blive vist. Vælg indstillingen 'Delte mapper' for at få adgang til de delte mapper.

3.

Interagere med de delte mapper, som du ville have på en anden computer, der er knyttet til netværket.

Kortdrev fra computer

1.

Åbn vinduet 'Denne computer' på enhver almindelig computer, der er knyttet til et servernetværk.

2. < / p>

Vælg menuen 'Værktøjer' og vælg 'Kortnetværksdrev', hvis du bruger Windows XP. På Vista-computere er denne menu opført som 'Computer' i stedet for 'Værktøjer'. Et pop op-vindue vises.

3.

Vælg et drevbogstav, som du vil tildele et permanent link til de delte mapper på serveren.

< p> 4.

Klik på knappen 'Gennemse'. Der vises et pop op-vindue. Find serveren i listen og vælg den delte mappe, du ønsker at kortlægge til det valgte brev.

5.

Vælg feltet 'Opret forbindelse til logon' og tryk på 'OK' knap.

Microsoft Windows gør det muligt at oprette lokale netværk mellem computere i et hjem eller kontor. Brugen af ​​Microsoft Windows Home Server-systemet gør det nemt at installere et robust netværk overalt. Når flere computere er tilsluttet til serveren, har hver enkelt adgang til delte netværksdrevpladser. Dette gør det muligt at åbne den samme fil på mange forskellige maskiner. Adgang til disse delte mapper på serveren kan udføres på mange forskellige måder. Når de er oprettet, er de delte mapper nemme at få adgang til, når det er nødvendigt.