Sådan konfigureres Exchange for at bruge SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Registrer og installer et certifikat for certifikatautoritet (CA)

1.

Start 'Internet Service Manager' ved at åbne 'Administrative Tools' i 'Control Panel'. Dette vil indlæse Microsoft Management Console (MMC) med snapin-modulet Internet Information Server.

2.

Dobbeltklik på 'Servernavn' (navnet på din lokale computer ) i den venstre rude i MMC'en og udvid mappen 'Websteder'. Højreklik på mappen 'Standardwebsted' og vælg 'Egenskaber'.

3.

Åbn fanen 'Directory Security' i vinduet 'Standardwebstedets egenskaber' og klik 'Servercertifikat' i afsnittet 'Sikker kommunikation'. Klik på Næste på 'Webservercertifikatguiden' velkommen side. Vælg knappen 'Opret en ny certifikat' og klik på Næste. Vælg 'Send forespørgslen straks til en online certificeringsmyndighed', og klik på Næste.

4.

Indtast dit serverdomænenavn i feltet 'Navn' og klik på Næste. Indtast dit firmanavn i boksen 'Organisation', en beskrivelse i boksen 'Organisationsenhed' og klik på Næste. Indtast dit serverdomænenavn i feltet 'Fælles navn' og klik på Næste. Vælg dit land, stat og by på siden 'Geografisk information', og klik på Næste.

Indtast '443' som 'SSL-porten, som denne hjemmeside skal bruge', og klik på Næste. Vælg det CA-certifikat, du oprettede i rullemenuen 'Certificeringsmyndigheder', og klik på Næste. Klik på Næste på siden 'Certificate Request Submission', og klik derefter på Udfør.

Aktiver SSL i Exchange Server Virtual Directory

1.

Højreklik på ' IISADMPWD 'under' Standardwebsted 'i MMCs venstre rude og vælg' Egenskaber '.

2.

Klik på' File Security '(eller' Directory Security ') fanen i vinduet Egenskaber.

3.

Klik på 'Rediger' i afsnittet 'Sikker kommunikation'. Kontroller 'Kræv sikker kanal (SSL)' og 'Kræv 128 -bit kryptering 'boks og klik to gange på' OK '.

For at aktivere Secure Sockets Layer-sikkerhed på Microsoft Exchange skal du først registrere og installere et certifikatautoritetscertifikat for Outlook Web Access (OWA) og derefter aktivere det til den virtuelle OWA Exchange Server-mappe. Dette muliggør en række sikkerhedsfunktioner i Microsoft Exchange, såsom at tillade adgangskodeændringer for dit domæne gennem OWA. Den krypterer også alle data, der sendes til og modtages fra klientens computer, hvilket tilføjer et andet sikkerhedsniveau.