Sådan konfigureres en SBC 2Wire HomePortal 1800HG Router og modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn modemets grænseflade ved at skrive '192.168.1.254' i din webbrowser. Hvis dette er første gang, du har adgang til modemet eller er blevet nulstillet, vil du være bedt om at oprette et nyt systemadgangskode. Denne adgangskode gør det muligt at redigere avancerede indstillinger i modemet.

2.

Klik på linket 'Vis opsummering' på venstre side af side i bredbåndsafsnittet. Gå ind i de avancerede indstillinger her og indtast dit systemadgangskode, hvis du bliver bedt om det.

3.

Vælg den forbindelsestype du bruger. De fleste tjenesteudbydere kræver en PPPoE Dette betyder at brugernavn og adgangskode er påkrævet Indtast dit brugernavn og adgangskode fra din internetudbyder her.Hvis du bruger en DHCP-forbindelse, kræves der ingen andre oplysninger her.

4.

p>

Klik på knappen 'Gem' for at gemme disse ændringer. Vent cirka 20 sekunder, mens modemet forbinder dig med internettet. Modemet er nu konfigureret til internetbrug.

Tips og Advarsler

  • Hvis du ikke kender dit brugernavn og adgangskode eller tilslutningstype, skal du kontakte din internetudbyder.
  • 1800HG blev lavet af 2Wire. Det er både et DSL modem og en trådløs router. Den bruges primært af AT u0026 T-kunder og fremstilles ikke længere. Der er stadig mange af dem i brug, og teknisk support er stadig tilgængelig for dem via 2Wire. De bruger den trådløse G-protokol og leveres med trådløs sikkerhed aktiveret. Konfiguration er nødvendig for at få modemet online, hvis det aldrig er blevet brugt, eller hvis det er blevet nulstillet.