Sådan kontrolleres Bluetooth-indstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til menuen Start og vælg 'Kontrolpanel'. Et nyt vindue åbnes med systemikoner. Bemærk: Hvis du bruger Windows XP, vil du trykke på knappen 'Switch to Classic' på venstre side for at se alle ikonerne.

2.

Dobbeltklik på 'Bluetooth' -ikonet. Dette ikon vil være blåt og have en stor B i midten. Et nyt vindue kommer op.

3.

Vælg fanen 'Indstillinger' i det nye vindue. Dette viser også dine aktuelle Bluetooth-indstillinger, og giver dig mulighed for at justere andre muligheder. Hvis du beslutter dig for at ændre nogle indstillinger, skal du sørge for at trykke på knappen 'OK' nederst i vinduet, inden du fortsætter.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger et tredjepartsprogram til at styre dine Bluetooth-enheder, skal du deaktivere det, før du får adgang til indstillingerne i Windows.
  • Når du bruger Bluetooth-enheder på din computer, bliver de administreret af et internt Bluetooth-værktøj. Dette værktøj holder en logbog over de tilsluttede forbindelser, typen af ​​Bluetooth-enhed, der er tilsluttet og frekvensen af ​​det trådløse netværk. Hvis du skal ændre disse indstillinger, skal du åbne Bluetooth-programmet på din computer. At finde og se dine Bluetooth-indstillinger er en meget enkel proces.