Sådan netværk du en hjemmecomputer og bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med din hjemme-stationære computer. Sluk dit firewall-program. Gå til 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Windows Firewall' og sluk for indstillingerne midlertidigt. Ignorer eventuelle advarsler om denne midlertidige afbrydelse.

2.

Gå til 'Kontrolpanel' og 'Netværksopsætningsguiden.' Klik på 'Næste' og derefter 'Næste' igen gennem de to første skærme. Vælg 'Ja' for at dele den eksisterende forbindelse til internettet (dit hjem DSL-modem eller router) eller 'Nej', hvis du vil oprette en anden måde. 'Ja' er standard og mest almindelige valg. Klik på 'Næste'.

Beskriv din computer (dvs. 'hjemmekontor computer') og navngiv det (dvs. 'Jay's Desktop'), der vælger navne og beskrivelser, der vil gør det nemt for dig at få vist denne computer på en liste over netværkede computere til dit hjem. Klik på 'Næste'.

4.

Navngiv dit hjem 'arbejdsgruppe' navn. ' MSHOME 'er standard, men det er bedre at navngive din egen gruppe. Vælg og indtast et navn som' YourName Group. 'Klik på' Next '.

5.

Tænd' Fil og printerdeling. 'Dette vil gøre det muligt for andre computere i din YourName-gruppe at se og bruge filer på dette skrivebord og omvendt. Enhver printer, der er knyttet til en anden computer, eller den ene, vil være tilgængelig for alle computere på Klik på 'Næste'.

6.

Klik på 'Næste' efter at have læst de indstillinger, der skal anvendes. Du behøver ikke bekymre dig for meget om disse indstillinger.

7.

Klik på 'Afslut' og genstart computeren. Genoprett firewall endnu ikke. Gå til 'My' Netværkssteder ', og åbn denne mappe. Du skal se din nyligt navngivne computer i denne liste.

8.

Flyt til den bærbare computer eller andre computere, du vil tilføje til dit hjemmenetværk. Gå igennem den samme proces, og sørg for at genstarte maskinen i slutningen af ​​guiden trin.

9.

Åbn 'Mine netværkssteder'. Nu skal du se alle de computere, der er en del af dit netværk. Hvis du ikke ser de forventede resultater, skal du kontrollere, at den anden computer i netværket er startet op og på nettet, og firewallen er stadig slukket. Sluk eventuelt antivirusprogrammer, hvis det er nødvendigt for at tillade netværksindstillinger til at forbinde.

10.

Tilføj filer til din 'Shared Documents' -mappe på stationære computeren og den bærbare computer. Kun disse filer kan deles frem og tilbage.

11.

Gendan din firewall, når processen er færdig.

h4> Tips og advarsler

  • Netværkscomputere via virtuelle private netværk er også mulige og meget lettere nu takket være programmer som LogMeIn.com og GoToMyPC.com. Begge programmer (betalt eller abonnement baseret) vil give dig mulighed for at logge ind på en anden computer og bruge den som om du var fysisk til stede foran computeren.
  • Opsætning af to computere, så de kan dele information frem og tilbage er et fælles hjemmenetværksprojekt og en, som de fleste computerejere, der kører Windows XP eller bedre, kan klare sig uden behov for 'ekspert' -hjælp. Sørg for, at begge computere har fungerende ethernet-adaptere og er forbundet til dit netværk, inden du begynder.